E-post iPhone/iPad

Nedan beskrivning ger dig mest flexibilitet att använda din iPhone / iPad med vår e-posttjänst.

Exakt tillvägagångssätt skiljer sig något mellan olika versioner av mjukvara i din enhet. Nedan beskrivning bör stämma överens med de flesta versioner.

Så här går du tillväga för att lägga till ett e-post-konto i din iPhone:

Gå in under ”Inställningar / Lösenord och konton”

• Välj ”Lägg till konto…”
  • Välj ”Annat” längst ner
  • Välj ”Lägg till e-postkonto”
  • Fyll i dina uppgifter och tryck på ”Nästa”
  • Kontrollera att ”IMAP” är valt
  • Skriv in följande under stycket ”Server för inkommande e-post”:
    under ”Värdnamn” – ”pekad.se”
    under ”Användarnamn” din e-post-adress
    under ”Lösenord” ditt lösenord
    samt under stycket ”Server för utgående e-post”:
    ”Värdnamn” – ”pekad.se”
    ”Användarnamn” din e-post-adress
    ”Lösenord” ditt lösenord
    Tryck på ”Nästa”
  • Tryck på ”Spara”
  • Om allt är som det skall blir det bockar på alla rader ute på höger sida.
  • Nu kan du gå tillbaka till startsidan och välja ”Mail”