Skip to content

Mail: info@straznet.se  Växel: 0300-30 780

IT-support Kungsbacka

Vissa problem kan inte vänta på att bli lösta. Om nätverket går ner, om det inte längre går att skicka mail eller om datorn har kraschat så påverkar det IT-driften. Och om IT-driften är nere, börjar kostnaderna ticka iväg då du inte kan betala, fakturera eller genomföra försäljning. Om ditt företag är i akut behov av IT-support i Kungsbacka, så finns vi på Straznet där för dig!

För direktkontakt med oss, kan du maila helpdesk@straznet.se eller ringa 0300-30780!

IT-konsult Kungsbacka

Är du företagsägare i Kungsbacka och letar efter en tillförlitlig IT-konsult till verksamheten? Eller letar du efter en leverantör av backuplösningar i Kungsbacka eller en expert inom IT-säkerhet? Då är Straznet partnern du letar efter. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att stötta med IT-support till små och medelstora företag, inom en rad olika branscher såsom retail, grossist, industri, hotell och restaurang. Hosting av servrar, backup av viktig information och tillhandahållande av IT-policy – inget problem är för stort eller för brett för oss.

IT som tjänst

IT blir en alltmer integrerad del i samhället och en verksamhets prestation över tid har ett starkt samband med IT-mognaden. Fler processer kan rationaliseras bort, möjligheterna för samarbete ökar och verksamheten kan fokusera mer på sina kärnkompetenser. Därför är det viktigt att ha ett bra IT-stöd i organisationen. Vi på Straznet kan hjälpa dig att lägga ut en strategi för IT och bygga IT-säkerheten på företaget. Vi kan hjälpa er med viktiga strategiska beslut för vilka tekniska redskap ni behöver och hur ni bäst skyddar er mot dataintrång.

Lokal lagring

Många företag får allt strängare krav på sig från ägare, leverantörer och myndigheter att lagra information på rätt sätt. Datan ska helst lagras lokalt, backas upp och åtkomstsäkras från obehöriga. Om du har ett företag i Kungsbacka-området, är Straznet det perfekta valet av partner för datalagring. Vi erbjuder molntjänster där du både kan lagra och backa upp data krypterat mot våra servrar i närområdet. För att ytterligare säkra data gör vi redundanta backuper för att gardera oss mot större avbrott.

Helhetsleverantör av IT

Vi har en stor bredd på våra tjänster, och erbjuder support inom många olika grenar. Förutom IT-konsultation och lagringslösningar kan vi förse er med internet och olika nätverkslösningar. Titta in på våra tjänster för att se vårt utbud av våra IT-kompetenser.

Lokal anknytning

Vårt kontor ligger på Kabelgatan 5 i Kungsbacka. Kom gärna förbi på en fika eller ett möte, så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag!

Kungsbacka med omnejd Här är vi verksamma med IT tjänster

Kungsbacka med omnejd - där Straznet utför IT tjänster

Vi åker gärna förbi er i Anneberg, Onsala, Gottskär, Lerkil, Fjärås, Särö eller Kullavik.