Skip to content

Mail: info@straznet.se  Växel: 0300-30 780

IT-support Mölndal

IT-support Mölndal

Letar du med ljus och lykta efter IT-support i Mölndal? Behöver ditt företag hjälp med att sätta upp servrar och hantera lagring av känslig information? Då kan vi på Straznet hjälpa dig med dina problem! Inga uppdrag är för stora eller för små för oss, och vi erbjuder både skräddarsydda lösningar för komplexa problem och standardiserade tjänster som serverhosting och backups.

IT som tjänst

Idag går det att se ett allt tydligare samband mellan storleken på ett företag och graden av integrerad IT. Alltfler funktioner automatiseras när företag skalar upp och samarbetar från flera geografiska platser. Butikskassan integreras med Swish och Fortnox, fakturor hamnar direkt i Fortnox och Teams-mötena spelas in och transkriberas automatiskt. Men att få all teknisk utrustning att lira är svårt, och att anställa ett helt IT-team kan vara dyrt. Därför erbjuder vi CIO-as-a-Service i Mölndalsområdet. Vi hjälper dig att ta fram en IT-strategi för företaget, vi utbildar de anställda i hur IT ska användas och vi hjälper även till att exekvera strategin rent tekniskt. Med andra ord har ni all IT-support på ett och samma ställe – oavsett storlek och komplexitet på problemet!

Hybridlösningar

Ett riktigt modeord i IT-branschen är hybridlösningar, där många företag vill utnyttja fördelarna av såväl molnet som lokala servrar. Vi hjälper er både att sätta upp lokala servrar eller att använda vårt moln för lagring. Fördelarna med lokal lagring är bättre kontroll över verksamhetens data, medan fördelarna med molnlagring är smidighet och enkelhet. Det går även att kombinera detta genom att du äger din egen server och därmed din egen data – men du har den i vår serverpark där vi sköter service och underhåll av den.

Helhetsleverantör av IT

Vi har en stor bredd på våra tjänster, och erbjuder support inom många olika grenar. Förutom IT-konsultation och lagringslösningar kan vi förse er med internet och olika nätverkslösningar. Titta in på våra tjänster för att se vårt utbud av våra IT-kompetenser.

Lokal anknytning

Vårt kontor ligger på Kabelgatan 5 i Kungsbacka. Kom gärna förbi på en fika eller ett möte, så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag!

Mölndal med omnejd Här är vi verksamma med IT-tjänster

Kungsbacka med omnejd - där Straznet utför IT tjänster