Skip to content

E-post för företag

Alla verksamheter är beroende av en fungerande företagsmail. Dels för kommunikation med kunder och leverantörer, men även för att använda sig av externa program och appar. 

Straznet erbjuder flera lösningar vad gäller e-post för företag, anpassade för såväl stora som små företag.

E-post för små företag

E-posthanteringen är viktig för alla verksamheter idag oavsett storlek. Kundtjänst, kontakt med leverantörer, fakturahantering och inloggningar på olika hemsidor är alltmer automatiserad och beroende av e-posten idag.

Straznet har en egen mailtjänst, där vi tar hand om din domän, hanterar DNS och skyddar dina e-postkonton från spam, spoofing och virus. Du bestämmer vilken domän och vilka konton du vill ha – vi tar hand om resten.

Denna tjänsten är perfekt för det lilla företaget som är beroende av en bra e-posthantering, men ännu inte använder sig av mängder av stora CRM- eller ERP-system.

Två_män_vid_sina_kontor
Straznet arbete schema fastighetsstyrning

E-post via Microsoft 365

Allt fler verksamheter väljer att flytta sin e-post till Microsoft. Microsofts integrationer mellan Office-programmen, kalendrar och Teams, gör att Microsoft 365 är centralt hos många verksamheter idag. Genom att även flytta mailen dit går det att få ut den maximala potentialen av Microsoft-paketet.

Att migrera e-posten från en annan domän till Microsoft kan vara omständigt. Det kräver export och import av redan existerande e-post, konfiguration av gemensamma postlådor och framför allt ny konfiguration av DNS. Dessutom finns det massvis med produktiva integrationer att göra mellan Outlook och de andra Microsoft-programmen.

Som experter inom e-post för företag, kan Straznet hjälpa dig att migrera och konfigurera din mail hos Microsoft. Vi hjälper dig inte bara att skicka och ta emot mail – vi hjälper dig även att öka produktiviteten i hela verksamheten!

DNS-hantering

DNS står för Domain Name System, och som namnet antyder är det ett system för att hålla ordning på domännamn. DNS-servern är ett av de viktigaste medlen du har – dels för att över huvud taget kunna skicka mail, dels för att skydda din epost mot hackning. 

Genom korrekt hantering kan du dels filtrera bort vilka mail samt hantera mail som inkommer din domän. Dels kan du även skydda dig mot spoofing – att illvilliga aktörer kapar ditt namn. Det krävs dock professionella tekniker för att hantera en DNS-server – och vi hjälper dig med det oavsett e-posttjänst!

enterprise-2

Priser egen mail

Straznet Mailserver Lite

Epostkontor: 590 kronor/år
Licenser: 20 kronor/konto/månad


Perfekt för det mindre företaget som behöver företagsmail men inte behöver de avancerade funktionerna. Du får en egen domän med upp till 10 epost-konton/postlådor, tillgång till vår DNS-server och hela 1TB i lagringsutrymme.

Straznet Mailserver Medium

Uppstartskostnad: 990 kronor
Licenser: 25 kronor per epostkonto


Detta är tjänsten för dig som har ett medelstort företag och med mycket mailhantering och flertalet gemensamma postlådor. Vi hjälper er att administrera mailen lokalt på de anställdas datorer, och kopplar er till vår DNS-tjänst. Ni får upp till 50 epost-konton och 10TB utrymme.

Straznet Mailserver Large

Uppstartskostnad: 990 kronor
Licenser: 15 kronor per epostkonto


För verksamheten som behöver bästa möjliga skydd för att skydda alla mailkonton. Ni får tillgång till obegränsat antal epostkonton, ni får veckorapporter om er mail och hela 50TB i utrymme. Ni har möjlighet att koppla på fler domäner.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra skräddarsydda tjänster och lösningar?
Har du frågor om hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet med IT-frågor?

Fyll i formuläret, så återkopplar någon av våra tekniker till dig så fort vi kan!

Kontaktuppgifter

Kabelgatan 5, 434 37, Kungsbacka