Skip to content

Hemsidor

Något av det viktigaste för en verksamhet är att ha en bra hemsida. Att skapa en sida är enkelt – men att fylla den med content, underhålla och skydda den kräver god teknisk kunskap. Därför underlättar det att ha en IT-partner som förstår alla delar av hemsidans funktioner – och vi kan hjälpa dig att komma igång!

Webbhotell för hemsidor

Straznet har mer än 20 års erfarenhet av att hosta hemsidor i vårt egna webbhotell för företag i Kungsbacka, Mölndal och Göteborg. Tillsammans med dig analyserar vi vilket behov din hemsida behöver i form av serverkraft, och tillhandahåller en webbserver åt dig. Vi hjälper dig sedan att installera WordPress och koppla din befintliga domän till hemsidan – eller hjälpa dig att erhålla en domän om du saknar den! 

Servrar som hostar hemsidor
Väg med snabba hastigheter

Snabba hemsidor

De flesta känner till frustrationen när man surfar på en hemsida som tar lång tid att ladda. Att undvika stora bildfiler eller tunga animationer ger dig en snabbare hemsida, men faktum är att även hårdvaran spelar roll. För oss är det viktigt att du har en hemsida som svarar snabbt – precis som straznet.se – och vi hjälper dig att konfigurera en snabb och smidig sida. En snabb hemsida bidrar dessutom till bättre sökmotorsoptimering, vilket gör att du kommer synas högre upp i Google – samtidigt som du får nöjdare kunder!

Domäner och DNS

Ditt domännamn fyller flera syften – dels ger det dig en hemsida och en mailadress. Men ett domännamn är även en immateriell rättighet och med rätt strategi kan du stärka ditt varumärke. Via Straznet kan du köpa domäner och konfigurera din mail – men vi kan även hjälpa dig med en domänstrategi för att ytterligare skydda ditt varumärke.

Söker efter en domän

Välj den lösning som passar dig bäst

Alla verksamheter har olika behov med sin hemsida. Vi har möjlighet att hjälpa dig med alla delar av byggandet av din sida, såväl tekniskt, strategiskt och praktiskt. Driver du en SEO- eller webbdesign-byrå kan vi hjälpa dig med hosting av hemsidan, och om du är slutkund kan vi hjälpa dig med alla delar av leveranskedjan. Nedan listar vi ett urval av våra hemsidetjänster.

Hosting av hemsidor

Perfekt för dig som jobbar med webdesign och SEO och vill ha tillgång till en lokalt hostad server för dina hemsidor. Vi tillhandahåller den hårdvara du behöver och kan vid behov hjälpa dig med underhåll – medan du fokuserar på att skapa skräddarsydda hemsidor för dina klienter.

Domäner

Vi hjälper dig att köpa, konfigurera och hantera domäner för din verksamhet. Vi kan även hjälpa dig med en domänstrategi för att skydda ditt företag eller planerar för expansioner. Dessutom kan vi hjälpa dig att konfigurera DNS och mail för domänen – oavsett om du väljer vår egna maillösning ”Pekad” eller Microsoft. 

SEO

Sökmotorsoptimering eller SEO är de medel genom vilka du ser till att ranka din hemsida högre upp i sökmotorer som Google. Vi kan hjälper dig att sätta upp SEO på din hemsida – och vi utbildar dig även i hur SEO fungerar när du vill göra det själv.

Komplett hemsida

Från ax till limpa – vi skapar en hel hemsida åt dig med hosting, domäner, SEO och design. Vi hjälper dig även att sätta upp betalningar, transporter och andra integrationer om du har en webshop. Istället för att ha flera olika leverantörer och kontaktpunkter, så kan du använda Straznet för hela kedjan.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra skräddarsydda tjänster och lösningar?
Har du frågor om hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet med IT-frågor?

Fyll i formuläret, så återkopplar någon av våra tekniker till dig så fort vi kan!

Kontaktuppgifter

Kabelgatan 5, 434 37, Kungsbacka