Skip to content

Mail: info@straznet.se  Växel: 0300-30 780

Jobba hemifrån

Du väljer var du vill arbeta och vi på Straznet hjälper dig att komma igång! Med 20 års erfarenhet i hur man arbetar på distans har vi alla förutsättningar att finna en lösning som passar just ditt företag.Straznet erbjuder flera lösningar vad gäller e-post för företag, anpassade för såväl stora som små företag.

 

Molntjänst som underlättar distansarbete

När kontoret flyttar hem är det viktigt att alla får tillgång till aktuella dokument.
Vi har en egen molnlösning som är mycket prisvärd och ger dig möjlighet att dela information och samarbeta i en säker miljö.

Vi ansvarar för installation av mjukvara, flyttar program och filer, säkrar upp uppkopplingen, skapar nödvändiga konton och användare, styr upp vem som får göra vad och kan få tillgång till rätt mappar och filer.

Skaffa rätt licenser!

Behöver ni hjälp med licenser ordnar vi naturligtvis till det med.
Straznet-www-web-hemsidor-wordpress-design-utveckling-teams-distansarbete-2048x1323
Straznet-hjälper-er-att-komma-igång-med-Teams_1

Få bättre koll på tekniken

Har ni behov av att få reda på hur tekniken fungerar? Inga problem! Det ordnar vi också. Med enkla instruktioner blir även komplicerade uppgifter lättare att förstå.

Vår tjänst för att skapa en arbetsplats för distansarbete ger er möjlighet att prata och samarbeta med andra via internet. Vi hjälper er med program, utrustning (som mikrofon, högtalare och kamera), all typ av uppkoppling hemifrån: till kontoret, till arbetskamrater som också arbetar på distans, kunder och leverantörer.

Vi hjälper verksamheter i alla branscher

Vi har gedigen kunskap kring de olika behov företag och verksamheter har. Vi har varit verksamma sedan år 2000.

Business intelligence using modern technology